20190610_203355.jpg

Tässä maisemassa mieleni lepää. Meri kimmeltää ja ympärillä on aavaa ulappaa, kuin äärettömien mahdollisuuksien maailma. Kaikki välkehdintä ja lempeys voi hetkessä muuttua tummaksi ja uhkavaaksi syvyydeksi, jota ei pysty hallitsemaan. Veden läheisyys on elvyttävää, mutta se myös pelottaa minua. En juuri piittaa uimisesta ja sukeltaminen olisi minulle suuri kauhistus. Se on pelko, joka kahlitsee ja salaisesti toivon, että voisin tulla vielä veden kanssa läheisiksi ystäviksi. Mutta ehkä sekin riittää, että viihdyn veden äärellä ja rakastan muuten todella paljon laivalla matkaamista. Joidenkin mielestä risteilyt ovat tylsiä, mutta minulla ja lukiolaismurullani ei ole koskaan vaikeuksia keksiä tekemistä. Kun on rauhalliseen aikaan risteilemässä ja saa ilman aikatauluja rentoutua laivalla, se on kyllä kivaa. Niin ja syödä...kun ei ole dieetillä 😎😂.

Kisojen jälkeiset viikot hujahtivat niin nopeasti, että pian on jo ensimmäinen treenisettikin puolivälissä. On ollut kyllä hyvää tekemistä ja olen erityisesti keskittynyt teknisesti hyvään suorittamiseen. Loman mukanaan tuoma kiireettömyys antaa erityistehon tekemiseen ja olen hieman viilannut lisäravinnepuoltakin. Käyn edelleen treenaamassa ennen aamiaista ja tankkaan protskua ja banaania ennen treeniä kreatiinin kera ja heti treenin päälle palauttava proteiini. Sitten iso aamiainen ja siitä se päivä lähtee kivasti käyntiin. Yksi pikku juttu tosin lienee syytä mainita - aamutreenini alkavatkin nykyään vasta 9.30. Hups, on hieman lipsahtanut loma-aikataulu päälle. Oli muuten ihan hurjaa, kuinka väsynyt elimistö oli kevään jälkeen. Aurora-ressu on luullut erheellisesti olevansa ikirummuttava Duracell-pupu, vaan kuinkas kävikään loman myötä? Kahdeksan tunnin syvät yöunet eivät sittenkään ole vain urbaanilegenda. Lepo on siis tehnyt hyvää ja rennompi syöminen ja kalorikamujen täyteinen elo. On ollut aikas tosi hirveän monta herkutteluhetkeä ja välillä on toisella olkapäälläni lihaksiaan pullisteleva fitnessaurora muistuttanut kohtuudesta, volyymiripset vain räpsyvät tietäväisesti. Vaan samassa hetkessä ponnahtaa toisen olkapään asukki jenkkakahvat heilahtaen pystyyn ja kertoo, että fitnessauroran sopii painua dieettiunillensa odottamaan ensi kevättä. Nyt on kuulemma luomuauroran vuoro nauttia rennosta elämästä ja antaa luonnollisuuden näkyä ulkoisesti ja sisäisesti. Pehmeä luomuaurora ei kuulemma piittaa kreatiinin tuomasta nesteisyydestä ja herkkujen luomista kaarevista linjoista! Syö,syö tyttö - kyllä se lihaksi muuttuu. No tuota...jospa tässä kuitenkin saisi kompromissin aikaiseksi😀💪. Luonnollinen look on välillä ihan jees! Sitä paitsi ensi keväänä saa taas leikkiä ihan riittävästi prinsessaa, superkivaa sekin!

20190604_112734.jpg

Tästä kesästä tulee ihan mahtava ja syy siihen on kalenterini - sen tyhjyys nimittäin. En ole suunnitellut enkä suunnittele valmista ohjelmaa. Nyt opettelen ottamaan rennosti ja olemaan suorittamatta. Ja sanomaan ei, vaikka olisi mitä kivaa tiedossa. Ensi vuosi on töissä vaativa ja tulen tarvitsemaan jokaisen energianrippeen silloin. Tässäkin me ihmiset olemme niin erilaisia. Toivottavasti kuitenkin löytyy uskallusta sanoa toiveensa ääneen, eikä olla laineiden kuljetettavana. Kuulun itse niihin ihmisiin, jotka viimeiseen asti välttävät riitaa ja pyrkivät elämään sovussa. Toisaalta saatan reagoida hyvinkin karkeilla kommenteilla, jos en saa riittävästi omaa tilaa ja rauhallisia hetkiä itsekseni. Hiljakseen opin, että toiveensa on sanottava ääneen. Harvoinpa se maailma ympärillä siitä rikki menee. Pian siirryn katsomaan legendaarisia Lemmenlaiva-sarjan jaksoja muruni kanssa ja onpa minulle luvattu tänään käsihoitokin! Huomenna jatkan tutustumista erilaisiin ravinto-oppaisiin ja laajennan tietämystäni fiksummasta syömisestä. Sitä kautta pääsen pureutumaan ikiongelmaani ja kenties lopputuloksena on loistavan olotilan lisäksi hiukkasen kireämmät jalkojen kaaret ensi keväänä. Vaan nyt nautin kesästä, torin vihannestarjonnasta, jäätelömaailmasta, grillikasvisten makunyansseista ja uutena kulinaristisena seikkailuna sukellan Japanin makumaailmaan. Ja fitnessaurora saa vielä hetken uinua prinsessan untansa🌹.

Kultaisia kesäpäiviä toivotellen Aurora