20171203_094541-1.jpg

Pitäisiköhän kysyä teinimurulta apua näiden kuvien ottamisessa? On nimittäin pikkustressi Auroralle joka lauantai tapahtuva kuvaussessio, jossa yritän epätoivoisesti raportoida valmentajilleni kuntoni rapsakoitumista. Yritän saada puhelimeni viriteltyä niin, että näkyisi edes puoli Auroraa ja hätistellä pörröiset linssiluteet jaloista. Sitten ajastin päälle ja nopeasti poset päälle hymyineen. Arvannette, että jälki ei ehkä ihan ole priimaa😂. Siinä sitten Riitta ja Janka yrittävät rakeisten kuvien ja ei-tippuneiden painolukemien perusteella tehdä viisaita päätöksiä. Haasteellista tämä etävalmennus. Tohtisinkohan toivoa joulupukilta uutta puhelinta, jossa on loistava kamera ja ääretön muistitila? Olenhan ollut tooosi kiltti tyttö! No ainakin semikiltti, kyllä sillä nyt pitäisi puhelin irrota lahjaboxiin😎.

Neljä viikkoa on menty dieettiä, kaloreita 2300 edelleen siis ihan mukava määrä. Nyt syön eri kalorimääriä eri päivinä, jotta kroppa saisi lisäbuustia. Mutta arvatkaapa, ymmärsikö Auroran kroppamuru sitä vinkkiä? No ei todellakaan, vaan pitää itsepintaisesti kiinni kiloista. Toki peili kertoo, että tulosta on tullut. Alkavat höttökahvat olla muisto vaan ja teinimuru toteaa, että äidin luut ne vaan kolisee. Ja eilen, kun piti pikkujouluihin sonnustautua, niin hameessani olisi ollut 1,5 Auroran tila. Joten huishais vaakalukemat ja uskon peiliä - paitsi etten pysty. Valmentajani laittoi tavoitteeksi 57kg ja sen saavuttamiseksi painon pitää tippua N.Y.T. 

Ihan säikähdin, kun isäni kertoi jouluun olevan kolme viikkoa. Toki olen joulufiilareissa rypenyt jo pitkään, mutta siinä kolmessa viikossa pitäisi saada ihmeitä aikaan. Olen muuten oppinut antamaan stressipeikolle köniin. Hah, sen karvapää yritti tälläkin viikolla sujahtaa auvoisaan elooni. Se rikkoi, rontti, autoni takalasin sähköjärjestelmääkin ja yritti kiusata. Mutta niin ne vaan asiat järjestyivät monen ihanan ihmisen avustuksella ja Aurora on levännyt ja tyyni. Menen pian hakemaan lisää seesteisyyttä Tuomasmessusta ja illalla vielä juhlitaan teinimurun nimppareita. Hyvällä fiiliksellä uuteen viikkoon ja treeneihin. Jospa kuitenkin jo varmuuden vuoksi laskisin pienemmät ruokamäärät valmiiksi. Arvatkaapas, miksi haluaisin painoni alas ennen joulua? Aivan! Herkkulista jouluaatolle on jo laadinnan alla😊. 

Toivon teille suloisia levon hetkiä joulukiireiden keskelle!

Voimahalaus ja ystävällinen sana arjessa auttavat meitä jaksamaan💜.

Lämpimin terkuin, Aurora