20180627_091922-1.jpg

Harvinainen kuva minusta; hiukseni eivät juurikaan aukinaisena liehu, vaan ovat siististi ponnarilla pois nassulta. Mutta nyt kelpasi Auroran hiuksiaan heitellä, kun oli saanut nauttia sponsorinsa Katri Apiolan käsittelystä Glohair Satamakadulla. Oi mitä luksusta arkeen! Fitnesskisassa on kokonaislook yksi osa tuomarointia ja minulla on nyt kunnia tehdä yhteistyötä Glohair Satamakadun kanssa. Tätä kautta saatan päästä toteuttamaan yhden pitkäaikaisen haaveeni, kuka tietää😃. Joka tapauksessa sponsorin saaminen on jo yksi toteutunut unelma. Olen iloinen, jos voin omalta osaltani tuoda esiin suomalaista yrittäjyyttä ja käden taitoja. Pienyrittäjän homma ei ole helppo ja jokainen asiakas on kullanarvoinen. Jos pystyn rahojani kärräämään suomalaiselle yrittäjälle tai tuotteisiin, niin sehän on ihan loistojuttu💖. Suon itselleni arjen hemmotteluna volyymiripset ja joka kerta, kun ripsiteknikkoni Marija Kivimäki Privacy Nailsilta liimailee yksitellen satakunta ripsitupsua katsettani sähäköittämään, en voi kuin ihailla😉 ja maksan mielihyvin joka minuutista. Muuten olen yrittänyt rajoittaa kuluttamistani ja ostaa vain todella tarpeellisen...kuten iso lyhtykaunotar, jonka sisälle saan pörrötassuilta turvaan tuoreita kukkia tai kynttilän syysiltoja ilahduttamaan (menikö perustelu läpi😂?).

Isoja juttuja liittyy siis tähän alkavaan kisakauteen. Siitähän on pian kolme vuotta, kun uskalsin tarttua fitnessunelmaani siivenkärjestä kiinni ja katsoa, mitä paljon kritisoitu fitnessmaailma oikein pitää sisällään. Askel personal trainerin ottamiseen ja taloudelliseen sitoutumiseen tuntui todella suurelta ja toki myös uuden kurinalaisemman elämän opettelu. Oli aluksi jännittävää treenata ohjauksessa ja ylittää itsensä monin tavoin. Toisaalta myös omakuva muuttui ja oppi arvostamaan vahvuuksiaan kropassaan. Oi kuinka Aurora haaveilikaan pyöreistä olkapäistä ja nolosteli pulleita reisiään...kunnes tajusi, että lihaksethan sieltä reisistä löytyvät ja pyöreät olkapäät voi kyllä saada, mutta oikealla treenillä ja riittävän pitkässä ajassa. Kunpa oppisimmekin tuomaan rohkeasti esiin upeat puolemme vartalossamme ja antaa terveen itsevarmuuden häikäistä muutkin. Joskus pieni kohteliaisuus voi jäädä ikuisesti elämään mielissämme ja kantaa meitä, kun itsetunto on saanut kolhun. Muistetaanhan kertoa toisillemme pienetkin positiiviset asiat, ne ovat pieniä kultahippuja päivässämme💜.

Elän tällä hetkellä puhdistautumisen aikaa monin tavoin. Ravinnon suhteen lisäaineettomampaan ja puhtaampaan linjaan siirtyminen on sujunut yllättävän helposti ja huomaan monessa asiassa tekeväni ylipäänsä ekologisempia valintoja. Olen siitä hyvin onnellinen ja oma kroppa ja rakas maapallomme kiittävät. Pienin askelin etenen, mutta kuitenkin. Luomuaurora on onnellinen Aurora. Yllättävän helposti asennemuutos on tapahtunut ja vielä en ole joutunut ruokalaskujen takia pulaan. Sitä paitsi luomuruoka on eri makuista, sen on teinimurunikin todennut😉. Puhdistautuminen alkaa näkyä myös kodissamme; olemme teinimuruni kanssa konmarittaneet kotiamme ja se etenee - kohtuullisesti. Jäätävä määrä tavaraa on marssiutunut kodistamme kierrätykseen, mutta missä ihmeessä se on ollut säilöttynä? No on sitä tilaa hieman tullut ja kaappi toisensa jälkeen saa uuden ulkomuodon. Jokaisen tavarakuorman myötä oloni kevenee. Vaan on se vaikeaakin ja muistojen kavalkadia on tullut kuljettua aika matka. Paljon unohdettua on herännyt henkiin ja paljon löydettyä on saanut vihdoin painua unholaan. Ei vain hennoisi heittää hyviä tavaroita pois, vaan toivoisi niiden löytävän uuden kodin. Missähän vaiheessa lähifidamme antaa meille porttikiellon😎 .Tosin kyseisestä paikasta on meillekin päin muuttanut useampi vaatekappale. Ekologista sekin.

Alkukesään on mahtunut ikimuistoisia hetkiä rakkaiden kanssa lomaillessa ja myös kiireettömyyden tunnusta nauttiessa. Ja eipä ne treenitkään ole hassummalta maistuneet💪. Taannoinen yllättävä treeniväsymyskin selittyi ravintoenergian puutteella. Juhannusaaton tankkaus ystäväni loistavien kokkausten äärellä sai Auroran kropan hyrräämään ja viime viikolla paukkuivat treenipainoennätykset. Olen nyt treenaillut peruskuntokautta eli toistoja n.15 ja sarjoja 3-4. Painot olen pitänyt kohtuullisina ja keskittynyt tekniikkaan. Pian alkaa voimakausi, jossa toistot vähenevät ja treenipainot kasvavat. Silloin teen treenit vuoroviikoin pudotussarjoilla ja supersarjoina. Mutta nyt on vielä tavoitteena lihasten hermotus ja valmistaminen kasvukauteen. Onnellista offia on Auroralla myös ruokien suhteen; kalorit ensi viikosta 2500 ja siihen hujakoille saatan jäädäkin, niin pysyy kunto riittävän napsakkana seuraavaa dieettiä ajatellen. Vaan jos suurin herkkuni on kaurapuuro ja kasvikset (onhan jäätelö kasvis😂?) - niin pysyy vaakakin kilttinä Auroralle. Kuitenkin - tärkeintä kaikesta - on nauttia elämästä ja kesästä ja kaikista Luojamme ihanista lahjoista💕.

Lomaterkuin, Aurora