20170601_181435-1-1-1.jpg

Kesän ja loman rento tunnelma on valloittanut Auroran mielen ja "satunnaisesta" sateesta huolimatta hymy karehtii suupielissä. Tähän on tietenkin syynä sekä palautusviikkojen autuaan ihanat herkutteluhetket että tällä viikolla alkanut uusi treenikausi. Kisoista on nyt reilut kuusi viikkoa ja onkin kiintoisaa tutkailla hieman kisojen jälkeistä aikaa. Minua viisaammat evästivät monin tavoin kisakuplasta poistumisen aikaan ja onneksi olin kiltti tyttö ja kuuntelin heidän neuvojaan. Treenasin kisojen jälkeen kolme viikkoa vielä suhteellisen täysillä, toki kroppaani kuunnellen. Olipas mieletöntä, kuinka lihakset ottivat treeniä vastaan. Ja kun piti jonkin sortin kuria syömistenkin suhteen, niin ei tilanne ihan riistäytynyt käsistä. Toki ihan hiukkasen (ai että hiukkasen?) vetelin herkkuövereitä...oli ihan pakko, jos vaikka herkut loppuvat maailmasta ennen kuin ne ehtivät Auroran suuhun! Ei hätää, pelastin massuuni mm.runsaasti metrilakuja, kermavaahtoa, pähkinäjätskiä, kuppikakkuja ja muutamia muitakin suojaa tarvitsevia megaherkkuja. Oli siistiä, kun sai syödä mitä halusi! Myös rakkaitteni mielestä ja se teki siitä vielä hienompaa.

Vaan eipä se Auroran päänuppi anna fitnesslepoa ja niinpä on jälleen täytynyt vaientaa herkkujen äänet kaapissa. Voih ja jees, nimittäin olen erittäin onnellinen juurikin syödessäni ja treenatessani oikein. Sori vaan, kamut, mutta  tämä elämäntyyli sopii mulle. Aion kuitenkin antaa itselleni hieman enemmän vapauksia, kuin edellisellä kaudella. Siis mikäli kroppani ei omi kaikkia herkkuja itselleen, vaan antaa ne suht kiltisti pois. On muuten ollut yllättävän vaikeaa luopua dieetin aikaisesta timmistä olotilasta. On vaan niin mukavaa nähdä lihaksistaan tehty työ. Tässä kuvassa oleva asu kuvastaa sitä asennetta, millä tuleviin treeneihin lähden. Vaikka Aurora ei armeijan harmaissa ole palvellutkaan, niin jotenkin tämä armykuosi on minuun aina vedonnut. Henkistä ja fyysistä voimaa.

Edessä on ihana kesä ja seuraavaan dieettiin on vielä aikaa, mutta joku osa Aurorasta sitä jo odottaa. Vaan sitä ennen pitää saada reilusti lihasta tähän tyttöön ja sehän tulee oikealla treenillä ja riittävällä & sopivalla ruokavaliolla. Tällä hetkellä kalorimääräni on 2200 ja nousee viikoittain, kunhan paino pysyy siedettävissä lukemissa. Nyt painoa on tullut kolmisen kiloa verrattuna alimpaan kisapainoon. Enää saisi tulla n.3kiloa, niin olisi Auroran dieetti ensi talvena hieman leppoisampi. Salitreenit olen jakanut viidelle päivään, tunnin kerrallaan kestävät. Näin saan treenit sopimaan vaikkapa rakastamaani aamuun, jipii! Lisäksi aerobista, hiit-treeniä ja toiminnallista vuoroviikoin. Siitä se lähtee uusi seikkailu kohti ensi kevään koitosta. Se tuntuu niin hyvältä! Ja totta puhuen hyvältä tuntuu myös tietoisuus uudesta lempijätskistäni pakastimen uumenissa...

Onnellisin kesäterkuin, Aurora