Wz89UBmiIJhH_8A0Ym70DVcBrFPB8cRiNgZJ-rii

Viikko on kulunut siitä, kun vuoden mittainen pitkäjänteinen työskentely sai kruununsa Kultsan lavalla. Ennen lavalle menoa oloni oli hyvin rentoutunut, mieli rukouksessa hiljentynyt, lihakset sopivasti pumpissa ja kroppa hyrräsi tyytyväisyyttään saatuaan vihdoin hiilarikamunsa takaisin. Kaikki oli niin hyvin, että epäilin jo tässä olevan fitnesskoiran haudattuna. Mutta eipä ollut ei, kaikki meni ihan oikeasti tosi putkeen. Rakkaitteni, ystävieni, sali- ja työkavereideni ja upean tiimini kannustus kantoivat minua läpi kisaprojektin. Sanat eivät riitä kuvaamaan kiitollisuuttani teitä kohtaan💖! Kaikki muutkin yksityiskohdat onnistuivat; kisavärin kävin ottamassa la-aamuna Nina Tannerilla, häikäisevän kampauksen ja meikin teki Laura Ahokas Blend Beautylta ja säihkyvät kynnet oli loihtinut Marija Kivimäki Privacy Nailsilta. Nämä piinkovat ammattilaiset saivat oloni itsevarmaksi ja säkenöiväksi, se on ensiarvoisen tärkeää. Siitä tuhannet kiitokset myös heille💕! Tämän kaiken johdosta ylitin itseni lavalla. Pääsin eliminaatiokierrokselta jatkoon ja kaiken kruununa vieläpä toiseen vertailuun sijoittuen lopullisissa tuloksissa yhdeksänneksi😁. Kilpailijattaret olivat todella kovassa kunnossa, joten kyllä saa Aurora olla todella tyytyväinen sijoitukseensa. Olen onnellinen siitä, että tehty työ näkyi myös lavalla ja pystyin antamaan itsestäni kaiken. Tältä pohjalta on hyvä jatkaa ensi vuoteen ja tuleviin vuosiin. Tällä hetkellä olen hyvin seesteisellä mielellä, treenimotivaatio on huipussaan ja tiedän pystyväni vaikka mihin. Edelleen kuitenkin kilpailen ennen kaikkea itseni kanssa ja sen kisan tuloksena toivoisin vuoden päästä näkevän terveen, onnellisen ja lihaksikkaamman Auroran💪😃, mielellään myös pikkuisen rapsakammankin. Mutta nähtäväksi jää, miten auliisti kroppani toimii ja lihaksiaan kasvattaa ja rasvojaan luovuttaa. Sitä kaveria kun ei voi pakottaa. Annan sille kuitenkin ensin vähän lepoa, niin jospa se sitten jatkaisi yhteistyötä entiseen malliin!

Vähän olen ajatellut uusia kuvioitakin ravitsemuksen suhteen kokeilla ja tästä blogista saatte jatkossa lukea, miten projekti etenee. Yritän siirtyä kesäkuusta lähtien mahdollisimman puhtaaseen ja käsittelemättömään ruokaan. Niin vähän lisäaineita, kuin mahdollista ja luomutuotteita, jos mahdollista. Ja leipä mielellään juureen tehtyä. Tavoitteena on pitää aineenvaihdunta hyvin käynnissä ja jos tällä konstilla saisi nuo jalatkin pysymään vähärasvaisempina, niin ois kyllä vaivan väärti. Ennakko-oletukseni on, että luomuelämä on kallista ja haasteellista. Senhän näkee kokeilemalla, joten ei muuta kuin uusia haasteita kohti. Ja laittakaapa vinkkejä tähän luomuauroran uuteen eloon liittyen😎. Luomun lisäksi olen ottamassa ruokavaliooni myös isommaksi osaksi hirssin, toistaiseksi puuron muodossa. Hirssiuunipuuro on muuten aikas herkkua ja helppo valmistaa. Kaurahiutaleita voi vähän lisätä kaveriksi. Ohjeita löytyy netistä ja saa näppärästi isomman satsin kerralla. Hirssi edistää ruuansulatusta ja jos elimistö pystyy tehokkaasti käyttämään saamansa ravintoaineet, niin pysyy olotila hyvänä ja paino kurissa. 

Nyt on kuitenkin auvoisa toukokuu, joka on herkutteluhetkiä pullollaan. Ihan ei vielä Aurora muista, että siirryttiin offkaudelle. Olisitte nähneet teinimurun syyttävän katseen, kun vaistomaisesti kieltäydyin herkkupalasta. Auts ja auts...Onneksi sain anteeksi ja söin kiltisti tarjotun namin😉. Kyllä se on niin, että teinimuru tietää, mitä fitnessäiti tarvitsee. Rakkaani oli nimittäin tilannut kisapäivän illaksi Porin Sarpilta suuresti rakastamiani sammakkoleivoksia💖. Voi sitä onnen ja autuuden määrää, kuin sain 21.4. fitnesshampaani upottaa tuohon maukkaaseen lapsuusajan herkkuun! Ilta-aurinko paistoi suloisesti vanhan kenkätehtaan keittiöön, jossa viisi onnellista juhlistivat täydellistä kisapäivää. Auroran onni💜.