20190212_225434.jpg

Kevät tuli tällä viikolla ja pääsiäinen lähestyy hurjaa vauhtia. Mihin Auroran aika on mahtanut kipittää, kun ei edes blogia ole ehtinyt päivittää? Nyt on kuitenkin nautinnon hetki, sunnuntaiaamun rauha ja aamulenkki tehty lintujen laulaessa, en siis valita. Jääkaappikin on pullollaan ihania terveellisiä ruokia värikkäistä kasviksista ja kovasti jälleen houkuttaisi tuo hellanvierusta ja kokkaaminen & leipominen. Olen näppärästi piilottanut korjattavat sanakokeet ruokalehtien alle ja tuhkimokorkkarien kuiskaukset poseeraustreeneistä - no nekin teeskentelen olevani kuulematta. Kun nyt vielä pikkupörrömme Miksu käpertyi syliini kirjoittamaan kanssani blogia, niin voisiko tästä mihinkään lähteäkään? Ehdin posettaa, ehdin korjata ja ehdin kyllä sen kokkaushimonikin tyydyttämään. Tämä alkuvuosi on ollut juhlia ja potentiaalisia herkkuhetkiä pullollaan ja olen ilokseni huomannut, että kyllä se Auroran itsekuri vielä toimii. Siihen osasyynä lienee se, että nälkä ja herkkuhimo lieventyvät mukavasti, kun itse valmistaa ruokia ja makeita. Nyt tosin olen lähes maanisesti lukenut ruokalehtiä ja se maailma on vienyt mukanaan - toimiva sijaistoiminto siis ja lähipiirilleni oikein mukava. Tosin vetäydyn vastuusta siinä vaiheessa, kun kilomussukat pesiytyvät heihin ihan tosissaan😂. Instagramissani on monia kivoja kuvia, mutta yksi hienoimmista on mielestäni Aleksanterin kirkon joululaulumessun ruokalahjoituksista otettu kuva. Jos teiltä, rakkaat lukijat, liikenee hetki aikaa, menkää ruokakauppaan - ostakaa säilyviä ja helposti syötäviä elintarvikkeita ja viekää ruokapussukkanne Tampereen Aleksanterin kirkkoon Avoimen kirkon ruoka-apuun. Pieni asia meille antaa monelle hyvän mielen ja nälättömän hetken. Tämä on minulle sydämen asia💜. Moni ajattelee euron olevan pieni raha, mutta sillä saa monta herkullista kaurapuurolautasellista tai vaikka kilon perunoita. Pyrin koko ajan enemmän miettimään ruokahävikin vähentämistä ja jalostamaan ruuan jämät uuteen muotoon. Munakas, lämpimät voileivät ja tortillat vetävät sisäänsä vaikka mitä, oikeat mausteet vain sekaan ja herkkuja syntyy. Tosin omaa herkutteluani hieman rajoittavat tällä hetkellä dieetin alhaiset kalorimäärät, niitä on tällä hetkellä 1600, pian lienee 1500. Tällä viikolla alkoivat tuntua dieetin vaikutukset ja ajoittain alhaiset hiilarimäärät, oli nimittäin hetkittäin sen verran hitaalla aivotoiminta. Tiedoksi kanssani kommunikoiville; se tyhjä katse Auroran ripsien alla on joskus ihan oikeasti pysähtynyt tila tai siltä se ainakin tuntuu... Haluan kuitenkin korostaa, että tämä hiilarien alhaisuus ja minikalorit on lyhytaikainen tila ja kuuluu ainoastaan tähän viimeisten viikkojen kisapreppiin. Eikä hitauskaan ole kuin hyvin ajoittaista - siis omasta mielestäni😂 Olen myös koko ajan valmentajani tiukan valvonnan alla. Muistakaa siis te lukijani syödä monipuolisesti, riittävästi ja paljon niitä hyviä hiilihydraatteja! Niin ja levätä päivän aikana pieniä hetkiä ilman mitään ärsykkeitä.

Tällä viikolla nousi mieleeni jälleen hetken ja sanojen merkitys, kun Olli Lindholm menehtyi yllättäen. Moikkailimme Ollin kanssa joskus Sykkeellä treenatessa ja törmäsin häneen viimeistä kertaa uudenvuodenaattona. Hän toivotti minulle hyvää uutta vuotta ja "kaikkea hyvää". Ajattelin tuolloin, että olipa ihanasti toivotettu💖. Ne jäivät hänen viimeisiksi sanoikseen minulle ja ikuisesti mieleeni ja ovat nyt osa tätä blogiakin. Uskaltaisimmepa useammin sanoa toisillemme kauniisti ja jättäisimme ne torasanat vain mielemme syövereihin. Rukoilen usein rauhaa ja rakkautta päivääni, se kantaa. Huomaan myös usein toteavani, että ei se ole niin vakavaa. Kun muuttaa mutrun hymyksi, ovat monet asiat helpompia kantaa.Toivottavasti pystyn blogini kautta tuomaan hetken aurinkoa sinunkin päivääsi, vaikka joskus vähän vakavampia asioita käsitelläänkin. Vaikka en sinua ehkä henkilökohtaisesti tunnekaan, olet minulle tärkeä! Seuraan blogini sivunäyttömääriä ja olen onnellinen jokaisesta, jolle saan näitä ajatuksiani kirjoittaa💕.

Minulla onkin teille lukijoille tähän loppuun mukava kevätyllätys! Sponsorini  Katri Apiola laittoi oman kampaamon pystyyn ja hänen kanssaan liiketilan jakaa ripsiteknikko Roosa. Koodilla "Auroran onni" saa maaliskuun loppuun asti -15% väripaketeista ja ripsistä. Studio RK sijaitsee Tampereella osoitteessa Näsilinnankatu 28 ja sinne on ajanvaraus näppärästi netin kautta. Minulle on aina suuri nautinto, kun hiuksiani laitetaan ja kiharapehkossani Katrilla kyllä työtä riittääkin. Olen kiitollinen tästäkin asiasta elämässäni! 

Seuraavan päivityksen aikaan alkaa kisahypetys kasvaa ja Kultsan lava lähestyä. Kisaviikonlopusta tulee aivan ihana: kaksi prinsessapäivää, hotellielämää rakkaiden kanssa ja runsaasti hyvää fiilistä. On hienoa päästä stressittömästi ammattilaisten laitettavaksi ja sitten vain sädehtiä lavalla ja nauttia tehdystä työstä. Tärkeintä on se, että takana on onnistunut kisapreppi ja antoisa matka. Toki Aurora päiväunissaan näkee itsensä Kultsan lavan takaosassa ja jäljellä on enää kaksi kilpailijaa ja sitten...no, taidanpa sujauttaa seuraavaksi tuhkimokengät jalkaan ja siirtyä posetreeneihin. On sitten unelmilla joku mahdollisuus toteutuakin.

Kevätaurinkoisia päiviä kaikille ja pärjäilkää!

Tähän rakas Uuno-pappani olisi todennut, että "fiksut pärjää aina😁"

Fiksuterkuin, Aurora