20170421_174841.jpg

Jälleen kerran ilme kertoo kaiken fiiliksistä! Kisarekisteröinti onnistuneesti takana ja kilpailijakortti kaulassa. Olipa ikimuistoinen hetki, kun sai lipua iloisena ja työhönsä tyytyväisenä rekisteröintiin hakemaan kilpailijakorttinsa ja tsekkauttamaan, että bikinit ja kengät ovat sääntöjen mukaiset. Mukanani hetkeä olivat jakamassa rakkaat tiimikaverini Tiina ja Minna. Me Hot Mamat olemme huomenna Kulttuuritalolla aivan liekeissä, sillä ensi kertalaisen jännityshuuma kantaa meitä huimasti. Kroppakin on mun ihan paras kamu tällä hetkellä. Joo, myönnän luvanneeni sille "hieman" herkkuja kunhan hommansa hoitaa kunnialla huomenissa loppuun. Se on luvannut kiltisti levittää selän, litistää masun, pullistaa pakarat, rentouttaa kädet, hymyillä, avata rintalinjan...Eikös vaan ole kroppani tuon työn jälkeen mangokakkunsa ansainnut?

Tätä kirjoittaessani istun Helsingissä lempihotellissani ja tänään jäi jopa aikaa käydä nauttimassa keväisen pääkaupungin tunnelmista, kahviloiden tuoksuista, ihmisvilinästä, rennosta tunnelmasta. Ja huomata siinä, kuinka pienessä kuplassa sitä onkaan elänyt viime ajat. Oli ihana ja ikimuistoinen iltahetki. Sen päälle hioimme viimeisetkin poseerausjutut kuntoon Tiinan ja Minnan kanssa ja kaikki on nyt huomisaamua varten lähes valmista. Onneksi olemme tottuneet aikaisiin herätyksiin, sillä viiden jälkeen alkaa jo kaunistautuminen päivän koitokseen. Minun sarjassani on ensin karsintakierros ja kovasti toivoisin pääseväni siitä jatkoon. Mutta olen joka tapauksessa voittaja jo nyt, kaiken tämän kokeneena ja saavuttaneena. Jokainen lavalle asti päässyt kilpailija on voittaja, sen verran monta työtuntia se pitää takanaan.

Jossain vaiheessa dieettiä ärhensin rakkaalle kropalleni oikein kunnolla, kun ei mokoma olisi halunnut laardeistaan luopua. Vaan hah, minäpä olin vahvempi ja niinhän se vauhtiin päästyään teki minut 61,3 kilon kevyiseksi. Tällä hetkellä on aika pikkuinen olo; tykkään kyllä. Mutta parhaimmillani olen muutaman lisäkilon päästä, sen verran voin kroppaani kisojen jälkeisenä aikana hemmotella. Rivien välistä voinee lukea, että nämä eivät suinkaan jää viimeisiksi kisoiksi. Miksi lopettaisin tähän, kun tästä tykkään? Vaan sitä ennen rakkaani ja ystäväni; varautukaa jakamaan herkkusaaliinne yhden vähärasvaisen Fitness-Auroran kanssa. Sille ei ehkä ihan vähän riitäkään, kun vauhtiin pääsee! Vuorokauden päästä istun rennosti kotikeittiössäni minua väsymättömästi kannustaneiden rakkaitteni kanssa. Saattaapi olla, että mangokakun lisäksi on sujahtanut hyvin treenattuun fitnessmasuuni tortilloja, Pepsi Maxia, vaahterasiirappijäätelöä, salmiakkia...ja kaiken ovat kruunannut suklaasuukot, jotka teinimuruni kävi minua varten hakemassa. Ne nautin tietenkin heti kisojen jälkeen! Tulossa on yksi jännittävimmistä päivistä elämässäni. Siihen varustaudun kaikkein tehokkaimmalla tavalla, mitä tiedän; rukoilemalla ja nukkumalla. Huomenna on Auroran aika säteillä!

Energisin terkuin, Aurora