AuroranonniB%26W.jpg

Juuri sellaisena on jäänyt tämä talven selkä mieleeni; aurinkoa ja hyvää mieltä ja unelmien täyttymistä. Tämä blogini otsikkokuva on yksi valmentajani Riitta Koukkarin ottamista upeista otoksista. Kuvasimme auringon säteiden loisteisella kuntosalilla ja Riitan kotistudiossa Auroran eri puolia. Saimme paljon hyvää materiaalia ja oli aivan huippua olla kuvattavana. Oli hyvä kuvaaja ja huomasin ilokseni, että kameran edessä työskentely sopii minulle, aivan kuten olin unelmoinutkin! Näistä kuvista olisi tarkoitus tehdä teemallinen koostekin mutta katsotaan, mitä saan aikaiseksi!. 

Kulunut talvi on todellakin ollut täynnä ikimuistoisia hetkiä, tosin paljon puuhaakin on ollut. Kuvaavaa on se, että tämän blogin kirjoittamisen aloitin viikko sitten ja jo monena iltana sitä ennen olin toiveikkaasti viritellyt blogipohjan eteeni. Mutta ei, aina Auroralle tuli jotakin muuta muka tärkeämpää. Nytkin on ollut päivä täynnä kipitystä paikata toiseen ja päälle päin ei Auroran energiatasosta uskoisi, että dieetin viimeiset kaksi viikkoa ovat käynnistyneet. Siihen päälle sitten enää kisaviikko. Kirjoitushetkeni taustalla pyörii tv-ohjelma Kaappaus keittiössä - jep, Aurora on edelleen ruokamaniainen😁 - ja mieli on oikein leppoisa. Vaan kyllä Aurora itse huomaa pitkän dieetin paitsi kropassaan, myös mielessään. Treenitehot ovat olleet loistavat ja aivojumeja on tullut vain muutaman kerran. Tai siis ainakin kuvittelen niin...? Se puoli on ollut tällä dieetillä ihan erilaista, kuin aiemmin. Hiilihydraattien vähyyden huomaan tällä hetkellä mielialassa ja siinä, kuinka itseni näen. Välillä peilistä katsoo fitnesskuningatar ja välillä ihmettelen, miten tuo höttökasa kuvittelee lavalle kipuavansa. Siis ihan höpöjuttuja. Sitten kun tankkaa Auroran sapuskalla, alkaa taas elämä hymyillä ja miettii itsestään hieman realistisemmin. Hyvä ruoka, parempi mieli - on se vaan niin totta💜! Nyt masu iltapalaa täynnä voin todeta olevani oikein tyytyväinen tähän kisakauteen ja olen päässyt siihen kuntoon, kuin tässä vaiheessa tavoite oli. Vielä tapahtuu kiristymistä kropassa, mutta aion pääsiäisenä vain nauttia koko kisatapahtumasta ja hehkua onnea ja tyytyväisyyttä. Sitten hetki lepoa ja kohti uutta treenikautta. Nämä pari viikkoa ennen kisaviikon tankkausta lienevät Auroralle suhteellisen helppoja, sillä mielen hallinta on kohdallaan ja suurimmat muutokset on jo tehty. Toisaalta ihan viimeiset dieettipäivät tuntuvat pitkiltä, koska on jo lähes maalissa ja melkein saa jo syödä taas enemmän ja ajatukset pyörivät kisan jälkeisissä herkkuhetkissä. 

Kisaviikko pitää sisällään mm.upean sponsorini Katri Apiolan viimeistelyn kutreilleni! Olen niin kiitollinen ja onnellinen, että olen saanut pian vuoden verran nauttia tästä ihanasta arjen luksuksesta. Katrin löytää paikasta Studio RK ja siellä on mahdollisuus laitattaa myös räpsyripset kuntoon Rosan käsittelyssä. Minun kisakynteni laittaa ja ripsihuoltoni tekee Marija Kivimäki Privacy Nailsilta. Tällainen yhteistyö on minulle kultaakin kalliimpaa💕. 

Tämä laji on elämäntapa, joka vaatii paljon ja antaa paljon. Se on jokapäiväisiä valintoja ja itsensä tuntemista ja myös tervettä itsekkyyttä. Lajini vaatii sinnikkyyttä ja säännöllisyyttä. Olen saanut treenata huippuvalmentajien Riitta Koukkarin ja Janka Lehikoisen ohjauksessa💖. On sanomattakin selvää, että ilman rakkaitteni ja ystävieni tukea en tätä tietä olisi pystynyt kulkemaan. Vielä hetki ja tulen kuplastani ulos - hieman luut kolisten ja rapsakalta näyttäen ja silmissäni mangokakkujen, korvapuustien ja jäätelöannosten kiilto. Sitten otankin innokkaasti kahvikutsuja vastaan ja offkauden taidan aloittaa menemällä hengaamaan kaupan hedelmä- ja vihannesosastolle. Niitä herkkuja ei nimittäin voita mikään😎! 

Kevätterkuin, Aurora