Vantaakuva%201.jpg

Tämä hetki kuvassa on yksi elämäni onnellisimmista ja tämä vuosi on näköjään erityisen siunattu, koska sain jo kesällä kokea täydellisen rakkauden huumaavan hetken vihkialttarilla! Toki mikään näistä hetkistä ei ole tullut itsestään, vaan taustalla on monenlaista panostusta. Tämän kuvan on tuottanut AM PoseFlow ja sen on ottanut Mika Ankkuri Photography. Nautiskelen tässä Vantaa Fitness Cupin lavalla finaalikävelystä. Olihan se jännittävä hetki, kun en kisaurallani ole montaa kertaa päässyt finaalikävelyäni esittämään. Kaikki meni kuitenkin hyvin ja tärinä ei näkynyt ehkä kuin puoleen katsomoon asti. Enpä olisi uskonut, että kotvasen päästä tästä saan kokea hetken, jonka olen aiemmin elänyt vain unelmissani. Niissä toki sitten useampaankin kertaan. Olen tsempannut itseäni kotiposeeraustreeneissäni seisomallaa ikään kuin palkintojenjaossa odottamassa kumpi kisaajista yltää voittajaksi. Tein jopa äänitallenteen, jossa minut julistetaan voittajaksi. Se tsemppasi minua eteenpäin, kun usko itseen loppui. Kyllä useinkin tuntui suorastaan mahdottomalta saada joskus kokea voitonhuumaa. Mutta se tapahtui! Täytyy tosin lisätä, että aikamoinen määrä rukouksia on myös lähtenyt tuonne Yläkertaan - aina tosin loppukaneetilla "tapahtukoon sinun tahtosi". 

Kesän häähumu ja elämän kisoja paljon tärkeämmät asiat pitivät minut kiireisenä ja kisadieetti kulki keskinkertaisesti jossakin humuilun ohessa. Kunto ei oikeastaan kauheasti edennyt, mutta ei mennyt huonommaksikaan ja paino pysyi järkevissä lukemissa. Olin silti viimeiseen asti skeptinen syksyn kisajuttujen onnistumisen suhteen, mutta arjen rutiinien myötä muuttui myös kisapreppi selkeämmäksi ja tulosta alkoi syntyä. Treenit pyörivät tietenkin koko ajan täysillä ja painot pysyivät nousujohteisina, tanssitreenejäkin alkoi taas 4 kertaa viikossa. Kun Vantaan kisaviikko saapui, tankkailin maltillisesti ja fiilis oli oikeastaan jopa toiveikas. Toki dieettipäälle tyypillisesti näin itseni jossain kohtaa kovin isona ja nesteisenä : ). Onneksi rakas opiskelijamuruni kertoi minulle fitnessfaktat; olet äiti ihan luuta ja nahkaa, sun halaaminenkin sattuu. Ja sulla on lihaksia! Niin sitten kisaperjantai koitti ja kunto vain tiivistyi päivän aikana, joten ei meinannut malttaa nukkua, kun niin odotti kisaamista. Kannatti odottaa, sillä se hetki, kun lavalla on enää kaksi kilpailijaa ja minut julistetaan voittajaksi, oli niin täydellistä. Ja juuri sellaista, kuin olin kuvitellut! Juuri siksi pystyin nauttimaan tuosta hetkestä joka solullani ja sen muisto kantaa minua vielä monen vaikean hetken läpi. Onnistumisen tunne ison uurastuksen palkkioksi! Tämän Body Fitness Masters +45 cupkisan voitto toi minulle edustuspaikan Suomen joukkueeseen MM-kisoihin Etelä-Koreaan! On todella pitkäaikainen unelmani pukea Suomen joukkueen edustusasu päälle ja päästä kilpailemaan maailmalle rakkaan maamme edustajana. Se on suuri kunnia!

Yksi pieni mutka tosin tässä matkassa on ja siinä tarvitsisin teiltä vinkkejä, rakkaat lukijani. Nimittäin tämä matka on omakustanteinen, koska liitollemme ei tietenkään ole mahdollista maksaa kaikkien kisaajien hunajaisen kalliita lentoja. Kisat ovat Etelä-Koreassa Yeongjun kaupungissa 18.- 23.10.2022. Onneksi kisat osuvat syyslomalle, niin ei tarvitse juurikaan ottaa virkavapaata. Mutta lennot maksavat 1500-2000 euroa ja sen lisäksi tulee vielä kisamaksu. Aika iso summa maksaa yhdelle opettajattarelle. Olisiko kenelläkään vinkkiä yrityksestä, joka voisi minua hieman sponsoroida lentolippujen suhteen? Pienistäkin summista on paljon apua. Vastineeksi voisin olla käytettävissä yritykselle mallina mainoskuvissa tai sopivalla tavalla tuoda yritystä esiin blogissani tai Instagramissani. Tuo mallijuttu tietenkin houkuttaisi kovasti, koska sekin on yksi ikihaaveistani ja siitä olisi iloa ja hyötyä kummallekin osapuolelle. Olen kiitollinen kaikista ideoista, varsinkin kuin aikataulu on erittäin nopsakka. Lentoliput pitää jo kohtapuoliin hankkia ja lyödä lukkoon kaikki käytännön asiat. Minulle voi lähettää asiaan liittyen sähköpostia osoitteeseen [email protected]. On muuten vielä vähän tottumista uuteen nimeeni Sari Papunen-Asumaniemi ja ihan kaikkiin instansseihin en sitä vielä ole saanut päivitettyä. Siksi tuo s-postikin on tuolla lyhyellä nimiversiolla. Ihan muuten tiedoksi, että naimisissa oleminen on ihana olotila, terveiset vaan rakkaalle aviomiehelleni Jounille!

Nordic Fitness Expo Lahdessa 7.10.2022 on minun seuraava tavoitteeni ja viime viikonlopun kisojen jälkeiset herkkuhetket ovat muisto vain. Kyllä muuten maistui taivaalliselta leipä ja jäätelö - niin ja salmiakkikarkit. Muutaman viikon päästä saan antaa kropalleni hetken ansaittua lepoa ennen kevään kisakautta. Ihanaa fiilistellä joulua ilman dieettipeikkoa keikkumassa olkapäällä. Aion käydä paljon ulkona syömässä ja nauttia kotona leivotusta Auroran ruisleivästäni. Leipomista muutenkin olen kovasti kaivannut tässä syksyn hulinassa. Viime joulun alla tulleet Koko Suomi leipoo joulun-erikoisjaksot ovat muuten katsottavissa MTV-palvelusta. Oli kyllä hienoa päästä legendaariseen ohjelmaan mukaan tekemään joulujaksoa, niistä vieläpä ihan ensimmäistä.

Nyt siis jännityksellä odotan, miten matkajärjestelyt etenevät ja mitä minun tieni varrelle on tuo Taivaan Iskä suunnitellut. Leppoisalla asenteella, rukouksin ja luottamuksella mennään eteenpäin. Tärkeää on myös rakkaitteni, ystävieni ja tuttavieni tuki ja kannustus sekä loistava valmentaja Minna Hotti & Team FitFire ja muut tahot, jotka ovat rakentamassa kisakokonaisuuttani, kuten ripsiteknikkoni Marija Kivimäki (Privacy Nails) ja kisaväristäni vastaava Nina Tanner. Tästä hetkestä on haaveiltu, tähän kuntoon on tähdätty ja nyt on aika elää unelmaansa todeksi. Kiitollisuudella uuteen päivään heräten ja hyvyyden voiman ihmeelliseen suojaan luottaen. Siinä on minun voimani lähde!

Kisaterveisin, Aurora