IMG_20160824_201657.jpg

Kylläpä taas on elämän vauhti vienyt mukanaan ja tänään vietän ensimmäistä ohjelmatonta päivää pitkään aikaan. Viime blogissani kirjoittelin unen tärkeydestä ja elin illuusiossa, että olisin muka oppinut jotakin. Hah, sanon minä! Viikon päästä edellisestä päivityksestä havahduin huomaamaan, että edellisistä kunnon yöunista oli aikaa ja seuraavia ei ollut ihan heti näköpiirissä. Tulokset kropassa olivat kivasti nähtävissä. Valmentajanikin totesi tavatessamme, että jätetäänpä kuvat ottamatta ja päästetään Aurora nukkumaan. Pian tilanne onneksi tasaantui ja nyt on jo fitnessitsetunto lähes kohdillaan. 

Mutta miten ihmeessä näin pääsi taas käymään? Ja miten Aurora selviytyy, kun kisat lähestyvät? Vetäydynkö kuplaan, jossa vain nukun, treenaan ja "syön" (=dieettiamatöörin optimismia)? Tähän oravanpyörään olivat syypäinä leirikoulu, kissanäyttelyviikonloppu ja odottamattomat iltaohjelmat. Ei ollut aikaa nukkua, kun joka aamu piti herätä kukonlaulun aikaan ja viilettää iltaan asti. Treenit änkesin johonkin koloon, vaikka väsynyt kroppa vihjaisikin valitsevansa jalkaprässin sijaan sängyn. Tylsimys. Vaikka olisi ehkä viisasta sitäkin joskus kuunnella. Levon puutteen lisäksi reissussa oikein syöminen on aikas hankalaa, vaikka parhaansa yrittää. Ruotsista löysin onneksi herkkuprotskuvanukkaita; hyvät arvot ja taivaallinen maku. Kunpa olisin tuonut niitä matkalaukullisen Suomeen dieetin mörköhetkien lohdukkeeksi.

Kuten huomaatte, mielessä kummittelevat jo tulevan talven koitokset ja suoraan sanoen hieman jännittääkin. Olen aina ollut nautiskelija ja ruokailuhetki on minulle tärkeä. No varmaan riisikakku ja kasvikset kauniilla lautasella kynttilänvalossa ovat ihan hieno kokemus sekin... Vaan vielä ei ole dieettiä, vaan herkuttelukin on pienessä määrin sallittua. Tosin täytyy tunnustaa, että laivan buffetissa ja eilisten rapujuhlien hyytelökakkujen äärellä saatoin hieman venyttää tätä ohjetta. Terveisiä valmentajalle; nyt olen taas tottelevainen Aurora. Vai olisiko viikkojäätelö vielä sallittu tänään, jos en kerro kenellekään? No okei, ensi viikolla sitten... Ensi viikko näyttää itse asiassa aika kivalta. Aamutreenejä ja vapaita iltoja tiedossa ja viikonloppuna ihana syysretki rakkaitteni kanssa. Mitäs tänään? Tietenkin salille, saunaan ja leffaa oman teinimurun kanssa. Ihan parasta aikaa!

Seesteisin sunnuntaiterkuin, Aurora