IMG-20180908-WA0019.jpg

Olipas hauska lauantai ja itse asiassa filistely alkoi jo perjantaina, kun olin lukiolaismuruni tarjoamalla illallisella pizzeria Bella Romassa. Minulle oli erikseen tilattu nirsoon fitnessmakuuni sopiva pizza vähärasvaisemmalla juustolla ja runsailla kasviskavereilla. Ja tietysti valkosipulia - sen jälkimainingeista saikin sitten lauantaina kärsiä kampaajani Katri Apiola Glohair Satamakadulta. Nyt on jälleen tekoäly asetettu paikoilleen ja hiukset kiiltävät kilpaa syysauringon kanssa. Lettiressukkani on kovilla, kun joudun sitä niin usein pesemään ja kuivailemaan, ei hyvä juttu luonnonkiharalle pörrölleni. Vaan nyt vienkin kutrieni hoidon ihan uudelle tasolle, kun sain käyttööni Glohairin uuden hiustuotesarjan. Se on paitsi superlaadukas, myös ulkoisesti edustava ja hienompaankin sisustusmakuun sopiva. Vai mitäs tuumitte💜?

20180909_100903.jpg

On niin ihana tunne, kun ei tarvitse sutaista ponnarille jäkälätupsua muistuttavaa hiuskasaa. Glohair Satamakadun kanssa on muuten näppärästi saman katon alla sisustus- ja vaateliike Glohome. Kuten kuvasta huomaatte, tarjolla ei ole pelkästään houkuttelevia kipposiakapposia, vaan myös aivan upeita italialaisen Greta Ingrid-tuotemerkin vaatteita. Näitä ihanuuksia saa vain täältä ja niissä ei ole pelkästään mini-ihmisten kokoja. Käykääpä testailemassa Glohair Satamakadulla Tampereella! Siinä kun vaatteiden sovittamisen vauhtiin pääsin, niin otettiin kuvia useammastakin kokonaisuudesta. Tekisin kyllä niin mielelläni mallin keikkoja ja olisihan se kivaa catwalkillekin päästä😁. Saahan sitä Aurora haaveilla💖. Mut joo, oli huippua! Ja Glohair Satamakadulla on aina niin hyvä henki, että siellä kelpaa käydä. Olen hyvin visualistinen ja rakastan kierrellä sisustusliikkeissä ideoita keräilemässä ja fiilistelemässä. Tyylini on maalaisromanttinen: valkoista ja hopeaista, harmaalla ja vaaleanpunaisella höystettynä. Ja tuoksukynttilät - oi miten ihania. Aamukaffeehetkeeni kuuluu aina kynttilä ja pehmeä jazzmusiikki. Joulupäivän aamusta lähtien saanen nauttia myös vastajauhetusta kahvista, sillä kiltille Auroralle tuo joulupukki kahvimyllyn. Visioin jo joulunaluslauantain; ensilumi maassa ja minä Mokkamestareilla valitsemassa erilaisia kahvipapuja elämääni sulostuttamaan. Se vastajauhetun kahvin tuoksu ja maku - luksusta arkeen. Mutta tämä on siis unelmaa vielä - jouluun asti. Ei muuten kerrota kenellekään, että joululaulut päätyivät jo cd-soittimeeni (old-fashioned Aurora😎). Ai niin - ekat joululahjatkin olen jo ostanut...

Todella hyvin on kyllä tämä syksy lähtenyt käyntiin. Lukujärjestykseni on aivan loistava, sillä siinä on muutama klo 9.10 aamu ja sehän tarkoittaa taivaallisen ihania aamuviiden treenejä. Voi kyllä on Aurora kuin Naantalin aurinko, kun on saanut aamuendorfiininsa treenin myötä. Toki joudun menemään aikaisin nukkumaankin, mutta ilta-ajasta on mukava aamutreenin myötä nauttia ilman kiireen tuntua. Talven aamuaerobisten myötä tämä setti muuttuu, mutta se on silloin se. Nyt on siis hyvin energiaa ja ennen kaikkea siksi, että asiat ovat hyvin ja flunssanpoikasetkin ovat käyneet vain hieman nipistämässä eli ei treenitaukoja. Paitsi yksi nautiskeluviikko oli tässä; nimittäin tein koko viikon aerobista - siis juoksulenkkejä metsän siimeksessä. Teki todella hyvää sekä päälle että kropalle. Tällä viikolla menin jälleen rautoja paiskomaan ja painoennätyksiä rikkomaan. Sunnuntaille oli sokerina pohjalla pitkät jalkatreenit. Hieman lipsahti nukkumaanmeno eilen pitkään, joten kauneusunet lienevät paikallaan. Pitäkääpä, rakkaat lukijani, huoli riittävästä unen saannista. Se on avain onneen ja energisyyteen, sanon minä. 

Vielä on muutama viikko aikaa nauttia ruokapöydän runsaudesta ja hiilarimussukoiden ihanasta seurasta. Lokakuun lopulta alkanee pikkuhiljaa rasvojen tiputtelu ja ajatusten siirtäminen kevättä kohti. Viime vuodesta toivoisin viisastuneeni ja olemaan treenaamatta ja tekemättä töitä yöunien kustannuksella. Tavoitteeni olisi se, että jouluun mennessä olisi jo muutaman kilonpoikanen tiputettu. Saisi sitten rauhassa naatiskella joulun antimista. Viime vuonna ei paino tippunut alussa millään ihan puhtaasti stressin vuoksi. Nytkin menee jo välillä vähän kierroksilla, joten jospa tänään laittaisin aivoni off-tilaan ja luottaisin siihen, että uuden viikon myötä tulevat kaiken maailman työtkin tehdyksi😎. Useinkin tässä opettajan hommassa kulkevat oppilaat ajatuksissa mukana - joskus olen kesken aamupuuroni huomannut mietiskeleväni murujani. Pitäisi ehkä vähän treenata tuota mielensä hallintaa? Vaan nyt on hyvä; mieli on rento ja Ladykisu jo hienovaraisesti tunkee pörröisen naamansa eteeni ja vihjaa päivän yhteisestä kohokohdastamme - päiväunista!

Auringon kultaamia syyspäiviä toivotellen, Aurora